Shape it up!

Detta är sajten för alla träningstokiga där ute. För gudarna ska veta att det är många som är förtjusta i träning och motion i vårt moderna samhälle, mycket på grund av att det har blivit en nödvändighet. Att röra på sig och ha en bra hälsa har blivit a och o för att må så bra så möjligt, både psykiskt och fysiskt. Våra kroppar behöver helt enkelt den omvårdnad och omtanke som allt fler väljer att ge sig själva. För att träna och äta rätt är en gåva man ger till sig själv, då man ökar sitt välbefinnande på många olika sätt.

vattengympa

Kom igång

Att komma igång med sin träning och motion är ett dillemma som många tycks ställas inför. Och inte är ju det särskilt konstigt med tanke på att det faktiskt krävs en hel ansträngning och motivation för att bibehålla en regelbunden träning. Men det bästa är alltid att försöka tänka långsiktigt och inte ha för höga krav på sig själv. Framförallt så gäller det att hitta en motionsform som man tycker är rolig, oavsett om så handlar yoga eller aerobics. Och sist men inte minst, kom ihåg att ha roligt!

Fokuserad Träning

Träningsformer

I dag så finns det en hel del olika träningsformer att välja mellan, och det är som en djungel där ute. Därför så gäller det att prova sig fram tills man hittar den träningsform som passar en bäst. Antingen så kanske du gillar att träna i grupp som till exempel aerobics, step up eller spinning. Eller så kanske du hellre föredrar att knalla runt på gymmet eller få lite egen tid i löparspåret. Så länge du trivs med det du gör, kan du bara inte misslyckas.