Börja träna är löftet som alla ger

2015 har tagit sig in och efter någon månad är det enkelt att se hur många som håller fast vid sitt nyårslöfte om att börja träna, för just detta löfte blev ett masslöfte som de flesta svor.

5931845-macho-teenagerBåde tidningen Helsingborgs Dagblad och SvD skriver om att det blivit ett masslöfte om att man ska börja träna under 2015. Den tanken delar du med 1,2 miljoner andra svenskar som även svor att 2015 ska bli året som de på riktigt tar hand om sin kropp och inte bara kämpar i början. För som alla löften så börjar det bra, men sedan när det nya året rullar på så är det inte så nytt längre och man faller då tillbaka i sina gamla mönster. Man kan se detta på anläggningarna som är fyllda till bredden, men att det sedan börjar trappas av desto längre in på året man kommer. För att öka chanserna till att verkligen hålla sitt löfte och börja träna är att man även lär sig att träna hemma och inte tar i så man spricker utan börjar smått så man känner sig inspirerad till att öka och ta i mer.

Enkelt att träna hemma

Med ett träningsprogram hemma är det hur enkelt som helst att träna och det finns inte längre några undanflykter att man inte har tid. Dn.se går igenom saker man kan behöva för att bygga sitt egna gym, och förutom ett bra träningsprogram så är det bara en vilja man behöver. Vad som är otroligt viktigt att tänka på är att man måste lära sig att utföra de olika övningarna rätt så man inte får skador. Men då det finns mycket hjälp att googla sig till så kommer det inte vara några svårigheter.